Među poljoprivrednicima i poduzetnicima koji su potpisivali ugovore 04.listopada 2018. godine u Ministarstvu poljoprivrede našao se i Poison City d.o.o. čiju projektu dokumentaciju je izradila tvrtka Draft d.o.o.
 
Ukupna vrijednost investicije iznosi 2.103.420,70 kn, a iznos potpore koje je ostvario iznosi 1.051.710,35 kn. Ulaganja koja će poduzeće provoditi odnose se na izgradnju novih sušara i kupnju potrebne poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Poison city d.o.o. bavi se proizvodnjom, otkupom i preradom ljekovitog bilja. 
Glavni proizvod im je kamilica (Chamomilla matricaria) koju jednim dijelom proizvode na vlastitim poljoprivrednim površinama, a pored vlastite proizvodnje povezuju se i s nekoliko desetaka većih proizvođaća kamilice sa naših prostora. 

Tijekom godine u mogučnosti su doraditi i plasirati na tržište oko 50 tona cvijeta, pulvisa, industrijskog i prehrambenog pulvisa, frakcije i pakiranja po želji kupca. 

Pored Kamilice u mogučnosti su tržištu ponuditi i ostale vrste ljekovitog bilja (toto ili dorađene po dogovoru), koje nabavljaju kroz otkupne stanice u Hrvatskoj, te po potrebi i iz uvoza iz susjednih zemalja (Makedonija, SiCG, BIH).